ESDEVENIMENTS

L’escalada és una activitat per a tots els públics, on tothom té cabuda, que reforça la capacitat d’autosuperació i el treball en equip, ja que tot i ser un esport individual hi ha molts aspectes de l’escalada que no es poden treballar sense els companys, i per tant és molt important la confiança en els companys però sobretot en un mateix.

A BDNClimb oferim una activitat per a poder descobrir l’escalada per a grups, on a través de diversos jocs i activitats podrem aprendre tot allò que necessitem per escalar, una bona estona on riurem i ens ho passarem bé de la forma més sana possible.

Les nostres activitats estan dirigides i dinamitzades per monitors experts en l’escalada que faran que ens ho passem la mar de bé mentre que adquirim nous coneixements, fomentem valors útils en qualsevol aspecte i aprenem sobre el nostre cos i consciència corporal a través de l’escalada en corda, el bloc, jocs d’equilibri a la paret, reptes de velocitat i de dificultat, etc.

*Existeix la possibilitat de fer pica-pica, dinars i sopars. Consultar preus, disponibilitat horària i tipus d’esdeveniment.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Abrir chat